Andres Calamaro


CDs Andres Calamaro performed on...

Currently Unavailable CDs (55)

2011 - Salmonalipsis Now
?

Genres: World Music, Pop
2010 - On the Rock-Jewel Box
?

2010 - On the Rock (Bonus CD)
?

Genres: World Music, Pop, Latin Music
2010 - Palacio De La Flores
?

2010 - Salmon
?

2010 - Alta Suciedad
?

2010 - Grabaciones Encontradas 2
?

2010 - Honestidad Brutal
?

2010 - Tinta Roja
?

2009 - Andres
?

2008 - Por Mirarte
2008 - Essential Albums Palacio De Las Flores
2008 - Acto Simple
2007 - Genios Del Rock Nacional
2007 - Salmon
2007 - Lengua Popular
2007 - El Salmon
2007 - Cronicas
2007 - Tinta Roja
2007 - Nadie Sale Vivo De Aqui
2007 - El Cantante
2007 - Grabaciones Encontradas 1
2007 - Duetos
2007 - BO
2007 - Palacio De Las Flores
2006 - Made in Argentina (CD + Dvd)
2006 - Tinta Roja
2005 - Regreso
2004 - Honestidad Brutal (2 CD)
2004 - El Cantante
2004 - Acto Simple
2004 - Oro Andres Calamaro
2004 - Hotel Calamaro
2004 - Andres Calamaro
2003 - Nadie Sale Vivo De Aqui
2002 - Obras Cumbres
2001 - 81-91 (Temas Ineditos)
2001 - Discografia Basica
2001 - Alta Suciedad
2001 - Honestidad Brutal
2001 - Completo
2001 - Vida Cruel
2001 - Acto Simple
2001 - Por Mirarte
2001 - El Album
2001 - Nadie Sale Vivo De Aqui
2001 - Grabaciones Encontradas
2000 - El Salmon (Box 5cd)
1999 - Honestidad Brutal
1998 - Clasicos Del Rock En Espanol
1998 - Vida Cruel
1998 - Nadie Sale Vivo De Aqui
1998 - Completo
1997 - Alta Suciedad
La Historia De Un Idolo V1