Alejandro Sanz


CDs Alejandro Sanz performed on...

Currently Available CDs (6)

2006 - El Tren De Los Momentos
?

Genres: World Music, Latin Music
2003 - No Es Lo Mismo
1

Genres: World Music, Rock, Latin Music
2001 - Mtv Unplugged
2

Genres: World Music, Rock, Latin Music
2000 - Alma Al Aire
1

1998 - Corazon Partio - Remezclas
?

1998 - Basico
1

Currently Unavailable CDs (34)

2016 - Deja Que Te Bese
?

Genres: Dance & Electronic, Pop, Latin Music
2015 - Sirope Vivo (2 CD)
?

Genre: Latin Music
2015 - Sirope
?

Genre: Latin Music
2013 - La Musica No Se Toca (En Vivo)
?

2012 - La Musica No Se Toca
?

2010 - Canciones Para Un Paraiso En Vivo (CD/DVD)
?

2009 - Paraiso Express
?

2007 - Tren De Los Momentos En Vivo Desde Buenos Aires
?

2007 - Tren De Los Momentos (W/Dvd)
?

2007 - Si Tu Me Miras Edicion 2007 (W/Dvd)
?

2007 - No Es Lo Mismo Edicion 2007 (W/Dvd)
2007 - Mas Edicion 2007 (W/Dvd)
2007 - Alma Al Aire Edicion 2007 (W/Dvd)
2007 - Alejandro Sanz 3 Edicion 2007 (W/Dvd)
2007 - Viviendo de Prisa
2005 - Tortura
2004 - Grandes Exitos 91-04
2004 - Grandes Exitos 97-04
2004 - Grandes Exitos 91-96
2004 - No Es Lo Mismo
2004 - No Es Lo Mismo Edicion Especial Gira
2004 - No Es Lo Mismo (W/Dvd)
2003 - Canciones 1991-1996
2003 - No Es lo Mismo
2002 - Discografia Basica
2002 - El Alma Al Aire Edicion Especial
2002 - Concierto Tour Mas 1998
2001 - Lo Esencial de Alejandro Sanz
2001 - Quisiera Ser
2000 - Best of Alejandro Sanz
1997 - Mas
1995 - Alejandro Sanz 3
1993 - Si Tu Me Miras
1991 - Viviendo Deprisa

CDs Alejandro Sanz helped create...

Currently Unavailable CDs (1)

2006 - Ppera Gala Latina
?

Genres: World Music, Pop, Classical, Latin Music