La Union


CDs La Union performed on...

Currently Available CDs (1)

1998 - Maxis
?

Genres: Rock, Latin Music

Currently Unavailable CDs (18)

2010 - Big Bang
?

2008 - Discografia 1999-2000 Vol 2
?

Genres: World Music, Pop, Latin Music
2007 - Grandes Exitos
?

Genre: Latin Music
2006 - Love Sessions
?

2002 - Discografia Basica
?

2002 - Vuelve El Amor
?

2002 - El Mar De La Fertilidad
?

2000 - Grandes Exitos
?

1999 - Son
?

1994 - Psycofunkster Au Lait
?

1992 - Tren De Largo Recorrido
1991 - Tentacion
1991 - El Maldito Viento
1991 - 4 Por 4
1990 - Mil Siluetas
1989 - Vivir Al Este Eden
La Union - Psycofunkster Au Lait
Mil Siluetas