Gabinete Caligari


CDs Gabinete Caligari performed on...

Currently Unavailable CDs (12)

2007 - Platinum Collection
?

Genres: World Music, Latin Music
2006 - Dos CD Dos
?

Genre: World Music
2005 - Fundamentales
?

Genres: World Music, Rock, Latin Music
2002 - Subid La Musica
?

2001 - Singles
?

2001 - Discografia Basica
?

2000 - Privado
?

2000 - Camino Soria
?

1997 - Exitos Originales
?

1990 - Al Calor Del Amor En Un Bar
?

1989 - Cuatro Rosas Y Que Dios Reparta Suerte
1989 - Los Singles