Duncan Dhu


CDs Duncan Dhu performed on...

Currently Unavailable CDs (20)

2008 - Essential Albums Supernova
?

Genres: World Music, Pop, Latin Music
2008 - Sight Sound Teatro Victoria Eugenia
?

Genres: World Music, Pop
2005 - Teatro Victoria Eugenia (Bonus Track)
?

2005 - 20 Anos De Canciones
?

2004 - Discografia Basica V3
?

2004 - Canciones
1

2003 - Coleccion
?

2002 - Discografia Basica 2
?

2002 - Crepusculo
?

2001 - Coleccion 1985-1998
?

2001 - Collection 1985-1998
2001 - Discografia Basica
1999 - Duncan Dhu - Greatest Hits
1996 - Grito
1995 - Grabaciones Olvidadas
1993 - El grito del tiempo
1990 - Autobiografia
1989 - Canciones
autobiografia
20 Anos De Canciones