Compay Segundo


CDs Compay Segundo performed on...

Currently Available CDs (2)

1998 - Mejor De La Vida
?

Genres: World Music, Jazz, Latin Music
1997 - Buena Vista Social Club

Genres: World Music, Jazz, Pop, Rock

Currently Unavailable CDs (89)

2013 - Cubanos Y Famosos
?

Genres: World Music, Pop, Latin Music
2013 - Guantanamera - The Essential Album
?

Genres: Dance & Electronic, World Music, Latin Music
2010 - Los Reyes Del Son
?

Genre: World Music
2009 - Exitos De Oro Originals
?

2009 - Hasta Siempre Compay
?

2008 - Cuban Heroes Compay Segundo
?

2008 - The Legend of Cuba
?

2008 - Cien Anos 100th Birthday Celebration
?

2008 - Oye The Best of Cuban Music
?

2008 - Lo Major De La
?

2006 - Son del Monte
2006 - Memories From Havana
2006 - Best of Buena Vista
2006 - Yo Vengo Aqui/Lo Mejor De La Vida
2006 - Calle Salud/Las Flores De La Vida
2006 - Havana My Love
2006 - Cuba My Love
2006 - Hey Caramba
2006 - Best of Buenavista
2006 - Essential Compay Segundo
2005 - Afro Cubano
2005 - Compadre Again
2005 - Compay Compay
2005 - Compay Segundo Siete Estrellas De Musica Tropica
2005 - La Musica Latina Grandes Mitos Del Siglo XX
2004 - Balcon De Santiago 1956-1957
2004 - Huellas Del Pasado 1950-1957
2004 - Nochebuena En La Habana
2004 - Hasta Siempre Compay (Jewl)
2004 - El Inolvidable
2004 - Dueto los Compadres Coleccion de Oro
2004 - Legend
2004 - Hall of Fame Historia Musical (Jewl)
2003 - Duets
2003 - Coleccion
2003 - Latin Essentials
2003 - Adios a La Leyenda
2003 - Gracias Compay The Definitive Collection
2003 - Gracias Compay Definitive Collection
2003 - Coleccion Cubana
2003 - Grandes Exitos
2003 - Son Del Monte
2003 - Cien Anos De Sonbest of
2003 - La Coleccion Cubana
2003 - Grandes Exitos Roots of Buena Vista
2003 - Calle Salud
2003 - Las Flores de la Vida
2003 - Yo Vengo Aqui
2003 - Antologia
2003 - Un Jardinero De Amor
2003 - Legend
2002 - El Parana
2002 - Grandes Voces De Cuba
2002 - Dos Leyendas de Cuba
2002 - Legende Latino
2002 - Duets
2002 - Duets
2002 - Yo Soy Del Monte (2002)
2001 - Que Lio Compay Andres
2001 - Parana
2001 - Discografia Basica
2001 - Trova Cubana
2001 - Flores De La Vida
2001 - Flores De La Vida
2000 - Las Flores DE LA Vida
2000 - Buena Vista Connection
2000 - Antologia
2000 - Las Flores DE LA Vida
2000 - Yo Vengo Aqui
2000 - Lo Mejor De La Vida
2000 - Feliz Cumpleanos a Compay Segundo
2000 - Antologia De La Musica Cubana Yo Soy Del Norte
2000 - Calle Salud (New Version)
2000 - Son Del Monte
1999 - Calle Salud
1999 - Calle Salud
1999 - Grandes Exitos (Cub)
1999 - Calsalud
1999 - Son Del Monte
1999 - World Legends
1998 - Yo Vengo Aqui
1997 - Musique Traditionnelle Cubaine
1996 - Antologia
Grandes Exitos
Son Del Monte
Compay Segundo Vol 1
Los Compadres
Lo Mejor De La Vida
Musique Traditionnelle Cubaine

CDs Compay Segundo helped create...

Currently Unavailable CDs (3)

2007 - Feliz Cumpleanos a Compay Segundo
?

Genre: World Music
2004 - Balcon De Santiago 1956-1957
?

Genres: World Music, Jazz, Rock, Latin Music
2004 - Cuba Social Club Compay Segundo Y Leyendas 1
?

Genres: World Music, Latin Music