Chavela Vargas


CDs Chavela Vargas performed on...

Currently Unavailable CDs (48)

2008 - Chavela Vargas
?

Genres: World Music, Pop, Rock, Latin Music
2008 - Legend of Mexican Music
?

Genres: World Music, Latin Music
2006 - Chavela at Carnegie Hall
?

Genres: World Music, Latin Music
2005 - Idolos De La Cancion Ranchera Serie De Oro
?

2005 - Chavela Vargas Antonio Bribiesca
?

2005 - 100 Anos De Musica
?

2005 - Idolos De Mexico Macorina
?

2005 - Antologia
?

2004 - En Carnegie Hall
?

2004 - Discografia Basica
?

2004 - Hall of Fame Historia Musical
2004 - Llorona
2004 - Macorina
2004 - Macorina
2004 - Tres Damas De La Cancion
2004 - Chavela Vargas
2004 - Macorina
2004 - Somos
2004 - Pura Bohemia 1 (Jewl)
2003 - Latin Essentials 2
2003 - Latin Essentials Vol 16
2003 - Voz Y Sentimientos
2003 - Sentimientos De Mexico
2003 - Frida
2002 - Para Toda la Vida
2001 - Vol i Sentimiento DE Mexico
2001 - Historia Musical DE Los Grandes Trios
2001 - Mexico Asi Canta
2000 - 15 Consagradas De Chavela Vargas
2000 - Para Perder La Cabeza
2000 - Para Perder La Cabeza 2
2000 - Con La Rondalla Del Amor De Saltillo
1999 - Coleccion De Oro
1998 - Chavela Vargas
1998 - Dos
1998 - Epoca De Oro
1997 - 30 Grandes Canciones
1996 - Sentimiento De Mexico 3
1996 - las Estrellas del Fonografo 2 en Uno
1996 - Flower of My Secret
1996 - Sentimiento De Mexico 2
1995 - Canta a Mexico
1995 - Sentimiento De Mexico 1
1995 - De Mexico Y Del Mundo
1992 - Noche Bohemia con Chavela Vargas
1991 - Boleros
1991 - Piensa En Mi
Chavela Vargas (RCA)

CDs Chavela Vargas helped create...

Currently Unavailable CDs (5)

2005 - En Carnegie Hall
?

Genres: World Music, Latin Music
2001 - Le Canta a Mexico
?

Genres: World Music, Rock, Latin Music
2001 - Bolero
?

Genres: World Music, Rock, Latin Music
2001 - Vol III Sentimiento DE Mexico
?

La Luna Grande Homenaje a Federico Garcia Lorca
?