Barricada


CDs Barricada performed on...

Currently Unavailable CDs (23)

2010 - La Tierra Esta Sorda
?

Genres: World Music, Pop
2008 - 25 Anos De Rocanrol
?

Genres: World Music, Pop, Latin Music
2006 - Todo Barricada
?

Genre: Latin Music
2006 - Latidos Y Mordiscos
?

2006 - Latidos
?

2006 - Mordiscos
?

2006 - Accion Directa/Besame
?

2005 - Discografia Basica
?

2005 - Hombre Mate Hombre (Bonus Dvd)
?

2004 - Balas Blancas
?

2004 - UniversalEs Barricada
2004 - Hombre Mate Hombre
2002 - Besame
2001 - Barricada
2000 - Accion Directa
1997 - Salud Y Rocanrol
1997 - Insolencia
1995 - Singles
1994 - Arana
1991 - Por Instinto
1991 - No Se Que Hacer Contigo
1991 - Rojo
1989 - Pasion Por El Ruido